16.6.2013

Kesäinen sunnuntai

Aamu aloitettiin tänään vähän myöhemmin kuin eilen, Ricokin ilmeisesti tajusi, että ei noista kääkistä ole leikkikaveriksi vielä 7.00.

Sitten takapihalla hengailua, välistä vähän ruokailua ja taas hengailua.


Yksi tilannekkin saatiin päälle, kun Tauno ja Rico leikkivät Ricon meidän pihapensaasta karsimalla oksantyngällä. Tyngen pienetessä tosi pieneksi Ricon hammas joko vahingossa osu Taunoa naamaan tai Taunolla vaan leikkas kiinni, mutta Tauno meinasi tuossa tilanteessa vähän Ricoa rökittää. Taunon sitten pyyhkäsin pois tilanteesta ja vähän neuvoteltiin käytöstavoista, hetken aikaa Tauno oli arestissa ja sitten rauha palasikin takapihalle. Missään vaiheessa kuitenkaan tappelun meininkiä ei ole ollut näkyvissä enkä usko tulevankaan. Rico väistää komeasti meidän Riku pappaa, papan ei oo kertaakaan koko viikonlopun aikana tarvinnut ajaa Ricoa pois luotaan. Fiksu koira siis.

 


Hilmaa Rico välistä vähän kiusaa, käy aina tassulla läppäämässä ja Hilmalla lipsahtaa samantien herneet poskionteloon. Rico ottaa Hilman komentamisen kuitenkin mitä ilmeisemmin leikin kannalta, kun väistää, mutta ei näytä kuitenkaan siltä et ottaisi Hilman mitenkään erityisen vakavasti. Hilma parka, sitä ei oo koko sen elämän aikana oikein kukaan ottanu vakavasti =D
Taunolla ja Ricolla sujuu leikki, mutta myös rauhanomainen rinnakkaiselo vallan mainiosti. Selkeästi ainut kohta missä Taunolla loppuu pahasti huumori on Ricon leikkiin haastaminen silloin, kun Taunoa väsyttää.

 











 Kyllä tässä laumassa menisi siis varmasti yksi isompikin saksalainen, mutta sitten taas kun katson tuota karvan määrää nurkissa......niin empä tiedä. Ja toisaalta toista Ricoa ei kuitenkaan ole, tuo koira on minuun tehnyt vaikutuksen, mutta suorakopiota kun ei voi saada. Kaikki aikanaan eli saas nähdä tuleeko minun laumassa pysyvästi koskaan olemaan isoa koiraa vai haalinko vaan kääkkiä nurkat pullolleen =)

Välillä takapihalla oli pitkään hiljaista, arvelin, että ovar rauhoittuneet nokosille. Tässä kuitenkin lopputulos näistä "nokosista" sitten. Ei tuo monttu nyt mikään hervoton, mutta kuitenkin varmaan 20 senttiä syvä ja Taunoon jos vertaa niin kohtuu leveäkin. Ja voitte vaan kuvitella missä asti sitä multaa oli =)
Tauno koetti ensin esittää viatonta, mutta mullassa oleva nenä paljasti, että yhteistyötä on tehty.



"Heiiii, miksi sä peität sen? Just saatiin se vasta valmiiksi. "


Iltapäivällä sitten suunnattiin juoksuttamaan ja uittamaan nuorempaa koiraporukkaa. Pappa ei päässyt mukaan, kun sillä oli sitten illalla lähtö hemmottelulomalle. Olen joskus kirjoitellut, etten enää uskalla päästää pappaa hemmottelulomalle veljeni perheeseen.....mutta kun minulla ei ole sydäntä kieltääkkään. Pappa nimittäin nauttii ainoana koirana olosta siellä ihan oikesti, sylittelyä, rauhaa ja rakkautta.....vanhuksen paratiisi. Riku siis on juhannukseen asti vierailulla ja lepäili ennen reissuun lähtöä kotosalla.
Ricolla, Taunolla ja Hilmalla oli sitten lystiä.











Hilma pysytteli turvallisen matkan päässä poikien vesileikeistä.









Lenkin jälkeen Rico ja Tauno saivat vielä kuivatella turkkejaan takapihalla, jostain kaivoivat vielä energiaa mukavaan painisessioonkin.

Mutta nyt on muuten koirat väsyneitä, Ricolla taitaa ehdottomasti olla eniten energiaa.....tai sit on jo pahasti varavirran puolella. Taunoa yritti käydä härkkimässä tuossa takapihalta kuivamasta päästyään, et vieläkö leikittäis, mutta Tauno sanoi erittäin painavan sanan vastaan.
Rico ärsytti myös ampiaisen sellaiseen pisteeseen tuolla lenkillä, et miekin sain ottaa ihan kunnolla spurttia. Pörisijä meinasi nimittäin kohdistaa vihansa minuun Ricon siasta.

Rico häipyy pian kotiinsa, seuraava visiitti onkin varmaan sitten vastavuoroinen, kun Tauno menee Ricon ja Ricon lauman luokse hoitoon Ilosaarirockin ajaksi.

Tämä viikonloppu oli tämmönen hulabaloo-viikonloppu kyllä koirilla, eli mitään "älykästä" ei touhuttu, mutta ehkä välistä hyvä näinkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti