10.3.2013

Sunnuntaina Lieksalla

Sunnuntai aamu valkeni Korisevan korvessa kylmänä, pakkanen paukkui reilusti yli -20 asteessa. Aamu siis vietettiin sisätiloissa pissatuksia lukuunottamatta, kun ei koirille tullut tossuja edes mukaan pakattua.
Kuvissa mukana Päiksekiir Geisha, joka tosiaan vietteli hiihtolomaa omassa "mummolassaan" isännään vanhemmilla.




Jostakin tuntemattomasta syystä Geisha on ainut tähän asti tapaamamme koira, jonka Hilma tahtoo aina alistaa. Alistamisen jälkeen Geishan kanssa voi leikkiä ja olla ihan parasta kamua. 







Aamupäivän ehdittyä vähän pidemmälle pakkanenkin lauhtui ja käytiin pikkuisen metsässä kävelemässä.





Taunon yökyläily veljeni perheessä oli mennyt todella hyvin. Hämmästelivät kovasti Rikun jälkeen sitä, että Tauno ei rähjää lenkillä toisille koirille, Tauno ei hauku ja Tauno ei myöskään riehu esim. ulos lähtiessä samaan tapaan, kuin toi papparainen. Ehkä mä oon vähän saanu tota nuorta luupäätä jopa koulutettua.
Ilalla Tauno oli jonkinverran ulvonut, ilmeisesti kaivannut koirakavereita. Tauno ulvoo myös aina kotona silloin, kun koirakaveri lähtee meiltä hoidosta. Tämä kait liittyy jotenkin laumakäyttäymiseen, epäilisin. Meitä Tauno ei sinällään varmaan ikävöinyt, koska se ei koskaan ulvo meidän perään....vai laumanjäsenten. Tietysti tämä nyt oli toisaalta ihan odotettavissa, koska Tauno ei ennen ole ollut missään ilman laumanjäsentä ja minua samaan aikaan.
Ulvonta oli kuitenkin sitten loppunut ja Tauno rauhittunut nukkumaan. Veljentyttöni oli nukkunut Taunon kanssa lattialla, kun Tauno ei tietenkään saa mennä sänkyihin ja yläkertakin on kiellettyä aluetta.

Kuva; Erika E

Tänään sunnuntaina Tauno oli päässyt veljeni perheen kanssa pitkälle lenkille ja tosiaan ohittanut toisen koirankin hienosti hiljaa, vaikka taluttajana oli veljentyttöni ja seurana melko vieraat ihmiset. Ylpeä olen tuosta nuoresta miehestä, voi että.
Mennessämme Taunoa noutamaan se löytyi makaamasta sohvalta selällään oikein tyytyväisenä ja se tervehti minut rauhallisen hillitysti tyylillä; ahaa, nyt sä sit tulit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti