2.3.2013

Aurinkoinen lauantai

Aamulla pakkanen paukkui -20 asteessa ja hetken aikaa olin jo huolestunut, että pääseekö tässä ollenkaan metsälenkille. Aamupäivä siis odoteltiin kotona pakkasen lauhtumista ja touhuiltiin takapihalla sekä sisällä. Tauno ja Rico jaksoivat painia aamukahdeksasta puolillepäivin vallan mainiosti.



 Papan pää alkoi näkyä ikkunassa, kun muiden kanssa oltiin takapihalla.....ja hyvin pian papparainen huomasi, ettei kannattanutkaan pihalle tulla. Tassut jäätyivät melkein heti. Riku on siis herkempi palelemaan kuin muut, koska sydänvian takia sen ääreisverenkierto on heikentynyt. Tämän takia en pidä sitä pakkasella mukana metsälenkeilläkään ollenkaan.


Auringossa paistattelu sohvalla on kovassa huudossa ollut.....


Piti myös yksi yhteiskuva jengistä napata.


Iltapäivällä pakkasen ollessa enää -10 asteen tienoilla ja auringon paistaessa täydeltä taivaalta käytin Rikun ensin yksinään fleksilenkillä ja sitten lähdettiin muun porukan kanssa metsään.




























Itse ainakin nautin lenkistä täysin siemauksin, vaikka pakkasta hitusen olikin, teki auringonpaiste mukavan kevääntunnun. Kohta on taas vihreätä nurmea ja kesä, ihanaa.
Ricon meno oli paljon rauhallisempaa kuin eilen, koiralaumaan integroituminen vaatinee veronsa kuitenkin ja eivätpä nuo paljon joutaneet tänään Taunon kanssa lepäilemäänkään ennen lenkkiä. Lenkin jälkeen koko porukkaa on nukuttanut kyllä makoisasti, loppuilta vietetään ihan kotona ja illalla vaan pyörähdetään sitten vielä pienellä hihnäkävelyllä.

Huomenna olen ilmoittanut Taunon agi-koulutukseen, mitähän siitä tulee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti