11.11.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 19

Maanantai

Aamuruualla kalkkunan luutonta lihaa paloiteltuna, omatekoinen kasvissose (kiinankaali, lehtisalaatti, persilja ja valkosipuli). Pellanvansiemen öljyä.
Iltaruualla hirven lihaisat luut.

Tiistai

Aamuruualla lihaista rasvaa (naudan sekä sian rasvaa sekä lihaa) ja omatekoista kasvissosetta (kiinankaali, lehtisalaatti, persilja ja valkosipuli).
Iltaruualla lihaisat hevosen luut.


Keskiviikko

Aamuruualla lihaista rasvaa (naudan sekä sian rasvaa sekä lihaa).
Iltaruualla broilerin kauloja.

Torstai

Aamuruualla MUSCH sian kurkkutorvet. Lisänä kaikilla kylmäpuristettua vehnänalkio öljyä sekä luujauhetta, Taunolla myös häränrasvajauhetta.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Perjantai

Aamuruualla MUSCH sian kurkkutorvet. Lisänä kaikilla kylmäpuristettua vehnänalkio öljyä. Taunolla myös häränrasvajauhetta.
Iltaruualla jauhettuja broilerin siipiä.


Lauantai

Aamuruualla hevosen jauhelihaa, omatekoista kasvissosetta (kiinankaali, lehtisalaatti, persilja ja valkosipuli).
Iltaruualla jauhettuja broilerin siipiä.

Sunnuntai 

Aamuruualla hevosen jauhelihaa, omatekoista kasvissosetta (kiinankaali, lehtisalaatti, persilja ja valkosipuli). Vehnänalkioöljyä.
Iltaruualla naudan rustoluut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti