4.11.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 18


Maanantai

Aamuruualla MUSCH liha-ateria ( sianliha, naudan maha ja -keuhkot, jäävuorisalaatti, kiinankaali, kurkku, pellavasiemenöljy ja merilevä).
Iltaruualla broilerin siipiä

Tiistai

Aamuruualla MUSCH liha-ateria ( sianliha, naudan maha ja -keuhkot, jäävuorisalaatti, kiinankaali, kurkku, pellavasiemenöljy ja merilevä).
Iltaruualla broilerin siipiä ja broilerin kauloja sekoituksena.

Keskiviikko

Aamuruualla naudan jauhelihaa. Omatekoinen kasvissose ( kiinankaali, lehtisalaatti, persilja, valkosipuli ja kananmunan kuori. Jälkimmäistä erittäin vähän).  Lohiöljyä.
Iltaruualla kalkkunan lihaa ja luuta jeuhettuna.

Torstai

Aamuruualla naudan jauhelihaa. Omatekoinen kasvissose ( kiinankaali, lehtisalaatti, persilja, valkosipuli ja kananmunan kuori. Jälkimmäistä erittäin vähän). Lohiöljyä.
Iltaruualla kalkkunan  lihaa ja luuta jauhettuna.

Perjantai 

Aamuruualla naudan mahaa sekä kananmunat kuorineen.
Iltaruualla lihaisat hevosen luut.

Lauantai

Aamuruualla naudan mahaa, omatekoista kasvissosetta (kiinankaali, lehtisalaatti, persilja, valkosipuli ja kananmunan kuori. Jälkimmäistä erittäin vähän). Kylmäpuristettua neitsytkookos öljyä.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Sunnuntai

Aamuruulla broilerin maksaa ja sydäntä paloiteltuna. Omatekoine kasvissose (kiinankaali, lehtisalaatti, persilja, valkosipuli ja kananmunan kuori. Jälkimmäistä erittäin vähän).
Iltaruualla broilerin kauloja sekä Hilmalle & Taunolle aamuruuan jämiä (aamulla ei oikein maistunut tuo maksa).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti