25.10.2012

Rico-penneli kylässä

Tänään tosiaan olen ollut sairauslomalla, tai ensin lääkärissä ja sitten kotona köllöttelemässä. Akuutti nielutulehdus osaa olla yllättävän kivulias. Tänään lääkäri antoi sitten antibioottikuurin ja ison purkin buranaa, joten eiköhän tämä tästä.
Voinnin ollessa tälläinen tulee aina se huono omatunto, että kun ei oikein pysty/jaksa lenkkeillä. Isäntä toki aina auttaa, silloin kun minä harvoin sairastan, mutta tänään sattui olemaan vielä viheliäisesti siivouspäiväkin.

Kuin tilauksesta saatiin sitten saksanpaimenkoiran pentu Rico meille hoitoon pariksi tunniksi, itse tarvisi vaan päältä seurailla kun koirat väsyttivät itsensä....tai no lähinnä Tauno. Mutta Hilmakin toki osallistui ja joutui vahtimaan selustaansa, ettei ihan mennyt möllöttämiseksi silläkään päivä. Pappakoiralla muutenkin lepopäivä eilisen agilityn takia, joten homma meni ihan täydellisesti.
Pappa kiiruhti takaovelta nuuskimaan pihalla ollutta Ricoa, mutta se siitä sitten....sen kummemmin ei näyttänyt haittaavan et omalla pihalla onkin vieras koira aivan yhtäkkiä=) Mun vahtikoira.

Taunolla ja Ricolla leikki sujui ja vauhtia riitti. On se kovin erilaista, kun kotiin tulee tummoinen isohko pentu.....ja voi sitä mudan määrää minkä tuo pieni sievä koiranpentunen kantoikaan sisään sen jälkeen, kun löysivät pihamme ainoan rapakon Taunon kanssa.

Hilma nuuski Ricoa useaan otteeseen jo varsin kiinnostuneena, uskon, että seuraavan Ricon hoidossaolosession aikana Hilma saattaa jopa sopeutua asiaan eli toisinsanoen alkaa leikkimäänkin. Muuten se suhtautuun Ricoon hyvin, mutta tilaa se tarvitsee runsaasti. Minusta tämä on meidän laumalle älyttömän hyvä harjoitus, että meillä voi tosiaan olla hoidossa muitakin koiria. Ricolle tämä myös varmasti hyvä sosiaalistamis tilanne, koska täällä kuitenkin laumassa on yksi äärimmäisen vilkas, yksi äärimmäisen arka ja yksi äärimmäisen tosikko koira =)

Rico tulee siis meille yökylään lauantaista sunnuntaihin, voi sitä menoa ja meininkiä sitten. Jossain soramontulla voisi lauantaina pyörähtää, sunnuntaina sitten verijälkipäivä jonne Rico pääsee mukaan turistiksi. Tauno on varmaan aika naatti, mutta Hilman juttujahan noi jälkihommelit pääasiassa on.


Jahtirallia riitti.....




Vetoleikkikin sujui.....











Sisälläkin koirilla sujui mukavasti. Odotan viikonloppua innolla =)
Kuvat ovat valitettavan huonolaatuisia taas kerran, ei vaan valo riitä tuohon liikekuvaan enää näillä vermeillä. Tahtoisin niin sen paremman kameran tai ainakin paremman putken, jospa joulupukki toisi =) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti