21.10.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 16

Maanantai Aamuruualla MUSCH liha-ateria (sianliha, naudan maha ja -keuhkot, jäävuorisalaatti, kiinankaali, kurkku, pellavasiemenöljy ja merilevä). Ruusunmarjajauhetta.
Iltaruualla broilerin jauhelihaa, kananmunat kuorineen.

Tiistai Aamuruualla hevosen lihaa ja rasvaa paloiteltuna. Omatekoinen kasvissose (lehtisalaatti, tuorekurkku, kesäkurpitsa). Ruusunmarjajauhe ja  vehnänalkioöljy.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Keskiviikko Aamuruualla naudan mahaa.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Torstai Aamuruualla naudan mahaa, omatekoista kasvissosetta (lehtisalaatti, tuorekurkku, kesäkurpitsa). Ruusunmarjajauhe ja vehnänalkio öljy.
Iltaruualla lihaisat hevosen luut.
 
Perjantai Aamuruualla nauta-sika jauhelihaa, omatekoista kasvissosetta (lehtisalaatti, tuorekurkku, kesäkurpitsa). Ruusunmarjajauhe ja vehnänalkioöljy.
Iltaruualla broilerin siipiä jauhettuina.

Lauantai Aamuruualla nauta-sika jauhelihaa, omatekoista kasvissosetta (lehtisalaatti, tuorekurkku, kesäkurpitsa). Ruusunmarjajauhe ja vehnänalkioöljy.
Iltaruualla broilerin siipiä jauhettuina + jokaisella vähän seassa aamuista nauta-sikaa. (Taunolle ei kelvannut aamuruoka).

Sunnuntai Aamuruualla MUSCH- lohi ateria (lohi (päät ja selkäranka), jäävuorisalaatti, kiinankaali, kurkku, pellavasiemenöljy ja merilevä).
Iltaruualla naudan rustoluut Hilmalle & Taunolle. Rikulle hirven luu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti