14.10.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 15

 
Maanantai Aamuruualla naudan ja sian rasvaa sekä lihaa jauhettuna. n 70 % rasvaa, loput lihaa. Rikulle villisikaa paloiteltuna. Omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti).
Iltaruualla broilerin kauloja.

Tiistai Aamuruualla broilerin maksaa ja sydäntä paloiteltuna.
Iltaruualla hevosen lihaiset luut.

Keskiviikko Aamuruualla broilerin jauhelihaa ja omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti). Lohiöljyä.
Iltaruualla sian selkärankaa sekä sian- ja naudan rustoluita  jauhettuna.


Torstai Aamuruualla broilerin jauhelihaa ja omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti). Lohiöljyä.
Iltaruualla sian selkärankaa sekä sian- ja naudan rustoluita  jauhettuna. 

Perjantai Aamuruualla lampaan jauhelihaa ja omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti). Lohiöljyä.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Lauantai Aamuruualla lampaan jauheliha.
Iltaruualla broilerin siipiä.

Sunnuntai Aamuruualla MUSCH liha-ateria (sianliha, naudan maha ja -keuhkot, jäävuorisalaatti, kiinankaali, kurkku, pellavasiemenöljy ja merilevä).
Iltaruualla lihaiset hirven luut.


5 kommenttia:

  1. Ka, rekisteröidyin lukijaksi kun olevinaan kyllä jo sitä olinkin! Teillä niin hienosti ja monipuolisesti jaksetaan barffata! :) Onko teillä mitä ravintolisiä menossa?

    PS. Buahahaha, Todista ettet ole robotti 5 asswatch :D

    VastaaPoista
  2. Mä oon ihan hurahtanu tähän barffaukseen, sitten hölmönä tuossa äskenkin tuijottelin, kun noi ihan innoissaan kalusi noita hirvenluita =D Pienet ne on ihmisen ilot. Meillä menee noi lisäravinteet tällähetkellä silleen (ihan ite kehittelin, en tiedä onko fiksu) että 2 viikkoa ruusunmarjajauhetta, 2 viikkoa ilman lisäravinteita, 2 viikkoa Dorwest herbs easy greeniä, 2 viikkoa ilman lisäravinteita ja sitten taas 2 viikkoa Dorwest herbs merilevää ja sitten taas 2 viikkoa ilman ja kierros alusta. Jotain uuttakin voisi lisätä jossain vaiheessa, olen paria tuotetta katsellut. Ölyjä menee lohiöljy, kylmäpuristettu vehnänalkioöljy ja pellavansiemenöljy vaihdellen muutamia kertoja viikossa. Tarkoitus hankkia kylmäpuristettua kookosöljyä ja hamppuöljyä vaihteluun, kuhan muistan ja ehdin ostamaan.

    VastaaPoista
  3. Millä periaatteella annat mitäkin osaa ruokavaliosta? Aamuisin lihaa ja sosetta ja illalla luut? Mekin varmaan nyt aletaan barffailla, kokeillaan ainakin :) Jännittää!

    VastaaPoista
  4. Juu, aamuruualla annan aina liha+kasvissose+lisäravinteet ja illalla sitten lihaisia luita tai liha-luu mursketta. Tämä jo ihan ajankäytönkin takia, isommat luut jos antaa niin illalla niillä on aikaa järsiä, aamulla muonitettava nopsaan et ehtii itse töihin =) Olen myös opettanut koirat järsimään noita lihaisia luita erillisillä alustoilla, etteivät pitkin nukkumapaikkojaan/lattioita niitä pyörittele. Siksi saavat ne aina valvotusti, oppi tuskin niin hyvin päässä, että jos en ole ollenkaan kotona pysyisi homma lapasessa eli luut alustalla=)Joskus tulee tietysti poikkeuksia ja sillointällöin luuttomia päiviä, mutta pääsääntö noin. Toinen periaate se, että mahdollisimman monipuolisesti ja mahdollisimman useaa elukkaa pyritään syömään kuukausitasolla. En ole itse barffaamista millään tapaa katunut, päinvastoin. Suosittelen lämpimästi=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Mä kävin eilen barffikaupassa ja otin kaikenlaista koriin. Tästä se lähtee! :D

      Poista