7.10.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 14

Maanantai Aamuruualla hevosen lihaa ja rasvaa paloiteltuna.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Tiistai Aamuruulla sian kurkkutorvia (luuton), omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti) ja pellavansiemen öljy.
Iltaruualla hevosen lihaisia luita.






Keskiviikko Aamuruualla sian kurkkutorvia (luuton), omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti) ja pellavansiemen öljy.
Iltaruualla naudan jauhelihaa, kananmunat kuorineen (yksi per buudeli).

Torstai Aamuruualla naudan jauhelihaa, omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti) ja pellavansiemen öljy.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Perjantai Aamuruualla naudan mahaa, omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti) ja pellavansiemen öljy.
Iltaruualla kalkkuna jauhelihaa (luuta ja rustoa jauhettu mukaan).

Lauantai Aamuruualla naudan mahaa, omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti) ja pellavansiemen öljy.
Iltaruualla kalkkuna jauhelihaa (luuta ja rustoa jauhettu mukaan).

Sunnuntai Aamuruualla naudan ja sian rasvaa sekä lihaa jauhettuna. n 70 % rasvaa, loput lihaa. Rikulle villisikaa paloiteltuna. Omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti)
Iltaruualla kalkkunan kauloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti