22.7.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 3

Maanantai Aamuruualla kalkkunan jauheliha, omatekoinen kasvissose (tuorekurkku, lehtisalaatti, pellavansiemenöljy) ja ripaukset ruusunmarjajauhetta. Nuoremmille lisäksi häränrasvajauhetta.
Iltaruualla nauta-sika lihaluuseosta sekä seassa pellavansiemen öljyä.

Aamuruoka maistui vähän huonosti Taunolle ja Hilmalle, liekkö muilla näitä maistumisen vaihteluita koirilla? Riku söi sen, mikä sille annettiin. Tuli pieni ajatusvirhe tuon ruuan sulamaan ottamisen kanssa ja meni tää koirien ruokailu ihan "sikailuksi", jospa ei  kuitenkaan olisi mitenkään vaarallista.
Iltaruoka maistui jo Taunolle vallan mallikkaasti ja Hilmakin otti ruokaa, mutta vähän. Mitähän tuon kanssa tulee tästä hommasta, huoh. Kait se hengissä pysyy eikä kuivaruuankaan menekki ollut kyllä parempi eli ei tässä olla ojasta allikkoon sinäänsä menty.



Tiistai Aamuruualla kalkkunan jauhelihaa, kananmunan keltuaista, ruusunmarjajauhetta.
Iltaruualla broilerin lihakuutioita, seassa kananmunan valkuaista ja kuoria.

Aamuruoka upposi koiriin hyvin, Hilmaankin jopa paremmin kuin pitkään aikaan.
Iltaruoka maistui jopa Hilmalle niin hyvin, että alkoi heti syömään kun sai kupin eteensä ja söi sen tyhjäksi. Tauno söi kans todella ison annoksen. Hilma tykkää selkeästi enemmän noista palalihoista, kuin jauhetuista. Harmi, että niiden saaminen on tietysti hitusen vaikeampaa.



Keskiviikko Aamuruulla Maukas kanamix (broilerinliha, -rusto, -kivipiira, -.sydän ja -maksa. Jäävuorisalaatti, kiinankaali, lehtisalaatti, kurkku. Pellavansiemenöljy, rypsiöljy.)
Iltaruualla broilerin siipiä

Aamuruuan Riku söi mukisematta (yllätys yllätys), Tauno söi vähän ja Hilma vain nuuhkaisi. Eilen syötiin kyllä iltaruokaa vasta 21.30 eli sekin saattoi vaikuttaa Taunon ruokahaluun. Aamuruokaa meillä tarjoillaan arkiaamuina jo ennen seitsemää.
Iltaruualla siivet tekivät kyllä kauppansa. Hilma söi yhden siiven, Riku puolitoista ja Tauno kolme. Syököön pentu kerta milloin maistuu, ei se pahasta ole.




Torstai Aamuruulla Maukas kanamix (broilerinliha, -rusto, -kivipiira, -.sydän ja -maksa. Jäävuorisalaatti, kiinankaali, lehtisalaatti, kurkku. Pellavansiemenöljy, rypsiöljy.)
Iltaruualla naudan lihaista rasvaa, seassa jauhettuja kananmunankuoria sekä ruusunmarjajauhetta.

Tänä aamuna kaikki söivät ruokaa, tosin Hilma ja Tauno vähemmän....mutta tärkeintä, että Hilmakin söi tuota kanamixiä.




Perjantai Aamuruualla naudan lihaista rasvaa, seassa omatekoinen kasvissose.
Iltaruualla broilerin koipireisiä.

Aamuruoka maistui kohtuu hyvin myös Hilmalle ja Taunolle, vaikka ei se menekki koskaan aamulla yhtä hyvää ole kuin ilalla. Ovat ressukat vielä ihan unenpöpperössäkin ruoka-aikaan.
Iltaruualla tarjoilin nuo pakastimeen jääneet marinoimattomat broilerin koivet. Tauno ja Riku söivät kokonaiset koipireidet ennätysajassa, Hilma söi noin puolikkaan. Onkait tuolla neidillä aika pieni vatsalaukkukin, kun on noin mini ja varsinkin kun nyt välillä paastoillut niin mahtanut kutistua entisestään. Puolikkaan koipireiden jälkeen se nimittäin vaikutti vallan kylläiseltä.




Lauantai Aamuruualla naudan mahaa, seassa omatekoinen kasvissose. Lisänä ruusunmarjajauhetta sekä nuoremmille ripaus häränrasvajauhetta.
Iltaruualla naudan rustoluut

Aamuruoka maistui kaikille. Kasvisten osuuttakin olen saanut lisättyä, Taunon ja Rikun ruoka on jo osittain vihreätä. Hilmallekkin meni tänään kasvissosetta sekaan ruokalusikallinen ja ruoka vielä upposi. Hilmalle pitää vaan nyt yrittää etsiä noita karkeampia lihaseoksia ja sitten tunkea kasvista enemmän noihin tosi herkullisiin sekaan ja sitten taas vähemmän huonommin maistuviin.
Iltaruualla Riku ja Tauno järsivät rustoiluita antaumuksella, Hilma taas sen verran, että hengissä pysyy ja luuta ei tainnut kyllä upota kitusiin ollenkaan.






Sunnuntai Aamuruualla naudan mahaa, omatekoinen kasvissose, ruusunmarjajauhetta ja nuorille ripaus häränrasvajauhetta.
Iltaruualla broilerin siipiä.

Aamuruokaa söivät kaikki hyvällä halulla, tai no Hilmaa piti vähän suostutella.
Illalla siivet maistuivat kaikille, Hilma ja Riku saivat yhdet siivet ja tauno kaksi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti